Για περίπου 40 δευτερόλεπτα μαχαίρωσε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του ο 51χρονος στη Γλυφάδα, κάτι που αποδεικνύει το μένος του. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, που επικαλείται το Mega, τα τραύματα που έφερε το θύμα από το μαχαίρι ήταν στην κοιλιακή χώρα, το θώρακα και τον λαιμό.

O 66χρονος μετέβη αμέριμνος το πρωί της Πέμπτης (9.12) στο μαγαζί του, ένα χρωματοπωλείο, αφότου είχε παρκάρει σε κοντινή απόσταση. Τη στιγμή που πήγε να ανοίξει την πόρτα εμφανίστηκε μπροστά του ο 51χρονος γιος της συντρόφου του. Τον έσπρωξε και, πριν το άτυχο θύμα προλάβει να αντιδράσει, τού κατάφερε χτυπήματα με μαχαίρι.

O δράστης πήγε στη συνέχεια στην Ασφάλεια, ομολόγησε και παραδόθηκε. «Έχω σκοτώσει εδώ πιο πάνω έναν άνθρωπο, είχαμε προσωπικές διαφορές» φέρεται να είπε. «Με είχαν αφήσει έξω από την περιουσία που είχαμε αποκτήσει» αναφέρει το Mega.

Στο βίντεο-ντοκουμένο φαίνεται ο άνδρας να δολοφονεί τον 66χρονο και στη συνέχεια να τον αφήνει αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου και να φεύγει.

Ο δράστης έλειπε χρόνια στο εξωτερικό

Το θύμα έπεσε στην είσοδο του καταστήματος όταν του επιτέθηκε ο 51χρονος και ο θόρυβος από τη τζαμαρία που σπάει ξεσηκώνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στη Γλυφάδα. Λίγο μετά τη φονική επίθεση ο άτυχος άντρας μεταφέρεται στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου διαπιστώνεται ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε να εμφανιστεί εδώ και χρόνια στη γειτονιά καθώς έλειπε στο εξωτερικό. Πριν από περίπου ένα μήνα επέστρεψε και άρχισε να διεκδικεί από τη μητέρα του, μέρος της οικογενειακής περιουσίας. Η άρνησή της, σε συνδυασμό με τις ευθύνες που έριχνε στον σύντροφό της, φαίνεται πως τον έκαναν να αποφασίσει να σκοτώσει τον 66χρονο.