Ένα σοκαριστικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη στιγμή της μαφιόζικης εκτέλεσης που έγινε την Τρίτη 16 Νοεμβρίου σε βενζινάδικο στη λεωφόρο Θηβών. Στις σκληρές εικόνες φαίνεται το θύμα να συνομιλεί με κάποιον και ένα αυτοκίνητο να τον πλησιάζει. Από το πίσω παράθυρο, ο δράστης βγάζει το όπλο του και τον πυροβολεί.

Φοράει κουκούλα και γάντια και κάποια στιγμή βγαίνει ο μισός σχεδόν από το παράθυρο του αυτοκινήτου για να στοχεύσει το θύμα του, το οποίο πέφτει στο έδαφος.

Ο άντρας με τον οποίο συνομιλούσε αρχίζει να τρέχει πανικόβλητος, ενώ το όχημα των δραστών απομακρύνεται από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του βενζινάδικου έφερε στη δημοσιότητα το nantiareport.gr. Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές…

Η ΕΛΑΣ βλέπει συμβόλαιο θανάτου πίσω από την υπόθεση και εκτιμά ότι από πίσω βρίσκεται ομάδα σκληρών κακοποιών. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι πυροβόλησαν τον 37χρονο ιδιοκτήτη τουλάχιστον τρεις φορές μέσα από αυτοκίνητο, το οποίο πυρπόλησαν στη συνέχεια προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή περισυνέλεξαν 3 κάλυκες απο 32αρι περίστροφο. Λίγα λεπτά αργότερα οι δράστες για να σβήσουν τα ίχνη τους έβαλαν φωτιά στο μαύρο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για την επίθεση, στου Ρέντη κοντά στη λεωφόρο Κηφισού. Όπως προέκυψε το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στις 18 Οκτωβρίου από τη Γλυφάδα.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν πως πίσω από την εκτέλεση του 37χρονου βρίσκεται σκληρή ομάδα κακοποιών από την Αλβανία. Το θύμα έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών. Τα στελέχη της Ασφάλειας αναζητούν το κίνητρο της δολοφονίας, τους φυσικούς αυτουργούς, αλλά και τον εντολέα.