Aξιωματικός του Λιμενικού Σώματος και 5 ιδιώτες συνελήφθησαν χθες, για παράβαση της νομοθεσίας για ναρκωτικά, όπλα και του εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες και χώρους εργασίας των εμπλεκομένων στον Πειραιά και σε περιοχή της Φθιώτιδας, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:

257,9 γραμμάρια κάνναβης.
10 δενδρύλλια κάνναβης.
4,55 γραμμάρια κοκαΐνης.
325 γραμμάρια λαθραίου καπνού.
Πιστόλι με γεμιστήρα.
Μεταλλική σιδερογροθιά.
57 φυσίγγια πυροβόλου και κυνηγετικού όπλου.
Κινητά τηλέφωνα και κάρτα sim.
4.800 ευρώ.

Ο αξιωματικός, που φαίνεται πως είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο κύκλωμα, κατηγορείται μεταξύ άλλων ότι τροφοδοτούσε με ποσότητες ναρκωτικών γνωστό ηθοποιό.

Ο ηθοποιός που φέρεται να ερευνούν οι αρχές είναι ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μιλώντας αποκλειστικά στο Χαμογέλα και Πάλι αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

«Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Απολύτως καμία σχέση. Δεν θα μπορούσα να έχω καμία σχέση με το πρόβλημα της υγείας που έχω. Πραγματικά είναι μια τρέλα αυτό το πράγμα. Η αλήθεια θα λάμψει και δεν έχω κανένα πρόβλημα να λάμψει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός στην ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA.

Στη συνέχεια ο ηθοποίος απάντησε γιατί θεωρεί ότι τον εμπλέκουν στην υπόθεση.

«Δεν το ξέρω αυτό, αλλά θα το βρούμε. Προς το παρών δεν θα βάλω κάποιον δικηγόρο γιατί δεν με έχει καλέσει κάποιος. Μαθαίνω διάφορα από τους δημοσιογράφους. Περιμένω να δω αν με καλέσει κάποιος από την δικαιοσύνη. Θα βάλω συνήγορο μόλις κληθώ από την δικαιοσύνη» πρόσθεσε.

Τέλος, ο κ. Γκλέτσος, είπε ότι δεν πιστεύει τα ονόματα που ακούγονται στην υπόθεση και ότι περιμένει να δει «κάτι επίσημο».