Την διαμαρτυρία του δικηγόρου της Ιωάννας προκάλεσε το γεγονός ότι η κατηγορούμενη δεν κλήθηκε από το δικαστήριο για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι να διευκρινίσει τι εννοεί λέγοντας πως η εντολέας του γνωρίζει γιατί της επιτέθηκε.

Λίγο πριν διακόψει το δικαστήριο για μισή ώρα, ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας ζήτησε το λόγο απευθύνθηκε προς την έδρα λέγοντας: «Πληροφορήθηκα ότι η κατηγορούμενη ζήτησε το λόγο για να απευθυνθεί στο δικαστήριο σας και είπε προς το θύμα ότι γνωρίζεις το λόγο της επίθεσης.

Πώς είναι δυνατόν να έχει καταστρέψει μια ανθρώπινη ζωή και να λέει τέτοια πράγματα και να μην την επαναφέρετε στη θέση της. Και να μην τη ρωτήσετε τι εννοεί!».

Η κατηγορούμενη αντέδρασε άμεσα λέγοντας: «Σας παρακαλώ πολύ».

Στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μετά το τέλος της κατάθεσης της Ιωάννας, ο συνήγορος της κατηγορούμενης ζήτησε να κάνει δήλωση με τον αδελφό της Ιωάννας να αντιδρά.

Κατηγορούμενη: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα…

Αδελφός θύματος: Μην ξανακοιτάξεις από εδώ!

Κατηγορούμενη: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.

Στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Από την πλευρά του ο κ. Λύτρας περιέγραψε την κατηγορούμενη σαν μια ψυχρή γυναίκα που «το μόνο μέλημα της ήταν να είναι το μαλλί της στην εντέλεια και μακιγιαρισμένη».

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος αναφερόμενος στην 36χρονη είπε ότι «από το περιβάλλον της κατηγορουμένης κανείς δεν την πλησίασε (την Ιωάννα) για μια τυπική συγγνώμη ούτε την πήρε ένα τηλέφωνο να δει την υγεία της» και πρόσθεσε ότι «η κατηγορούμενη ήρθε στο δικαστήριο αλλά ήταν μια ψυχρή γυναίκα η οποία προφανώς το μόνο μέλημα της ήταν να είναι το μαλλί της στην εντέλεια και μακιγιαρισμένη. Μου έκανε -και όχι μόνο σε εμένα αλλά σε όλους- τρομερή εντύπωση. Δεν μπόρεσε καν να κοιτάξει την Ιωάννα στα μάτια, κοιτούσε στην άλλη πλευρά».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.