Σοκαριστική είναι η μαρτυρία μιας 87χρονης γυναίκας η οποία υπέστη άγριο ξυλοδαρμό μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου μένει στη Θεσσαλονίκη.

Όπως η ίδια είπε στο Mega, το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στις 14.30 το μεσημέρι επί της οδού Καρυωτάκη. Η ηλικιωμένη γυναίκα επισκέφτηκε το σουπερμάρκετ της γειτονιάς, αλλά στον γυρισμό δέχτηκε επίθεση από άντρα που φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο.

Η 86χρονη έχει πέντε σπασμένα κόκαλα, όπως η ίδια δήλωσε, ενώ οι μώλωπες στο κεφάλι και στα χέρια φανερώνουν την αγριότητα της επίθεσης.

«Είδε ότι μπήκα μέσα, ήρθε, με έπιασε με το δεξί χέρι και με το αριστερό όπου χτυπούσε έσπαγε και από ένα πλευρικό τόξο» τόνισε.

Καθώς έμπαινε στην είσοδο της πολυκατοικίας της, ο νεαρός άντρας πρόλαβε να εισβάλει, κατευθύνθηκε με γρήγορες κινήσεις από πίσω της προς το ασανσέρ, όπου και της επιτέθηκε, χωρίς όμως να επιχειρήσει να την κλέψει.

«Οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι έχω πέντε σπασμένα κόκαλα. Οι πόνοι είναι αφόρητοι» πρόσθεσε η γυναίκα που μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ με σπασμένα πλευρά και μώλωπες και νοσηλεύτηκε για πέντε μέρες.

«Είχα και τα κοσμήματα και το πορτοφόλι, αυτός μπήκε να με σκοτώσει. Πρέπει ο άνθρωπος αυτός να ξέρει να αθλείται και να ξέρει ανατομία. Δεν μπορεί τώρα εσύ να ξέρεις τα πλευρικά τόξα και να τα χτυπάς με τέτοια επιτυχία» ανέφερε.

Οι Αρχές εξετάζουν το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής ώστε να βρεθούν στα ίχνη του δράστη.