Προφυλακίστηκε η Αφροδίτη Μπάρμπα, το μοντέλο που συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ το βράδυ του Σαββάτου καθώς κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης.

Η 31χρονη κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη, μετά την απολογία της, για 35 γραμμάρια κοκαΐνης που βρέθηκαν στην κατοχή της.

Όπως μετέδωσε το Mega, το σκεπτικό ανακριτή και εισαγγελέα για τη προφυλάκισή της ήταν ότι κρίθηκε ύποπτη τέλεσης παρόμοιων αδικημάτων. Υπενθυμίζεται ότι το μοντέλο κατηγορείται για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν και μέλη της οικογένειας της προκειμένου να της συμπαρασταθούν, ενώ πριν την απολογία της κατέθεσαν στην ανακρίτρια και ως μάρτυρες υπεράσπισής της, τόσο συγγενικά της πρόσωπα όσο και ακόμα μία κοπέλα από το χώρο του μόντελινγκ, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης της η μητέρα της κατηγορούμενης ξέσπασε έξω από τα ανακριτικά γραφεία στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, φωνάζοντας ότι η κόρη της είναι αθώα και ότι «ο αλήτης που της την έστησε την κλείνει μέσα με ένα παιδί, να το βρει από το Θεό…».

Σύμφωνα δε με τον δικηγόρο της Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, είναι άδικη η προφυλάκιση.