Στον Εισαγγελέα Λάρισας αναμένεται να οδηγηθεί ένας 51χρονος αλλοδαπός μετά από λογομαχία με 53χρονο σε καφενείο της περιοχής, τον οποίο φέρεται ότι τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι και το σώμα με μεταλλικό σωλήνα.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, το θύμα τις πρώτες πρωινές ώρες μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης. Η κατάσταση της υγείας του 53χρονου αξιολογείται κρίσιμη, ενώ ο 51χρονος δράστης συνελήφθη.   

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας για το περιστατικό:

«Συνελήφθη άμεσα, σήμερα τις μεταμεσονύχτιες ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σήμερα τις μεταμεσονύχτιες ώρες, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο) της πόλης, στο πλαίσιο λεκτικής αντιπαράθεσης, ο δράστης επέφερε με μεταλλικό σωλήνα πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματος ημεδαπού.

Ο ημεδαπός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται. Ο μεταλλικός σωλήνας κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας».

*Η φωτογραφία είναι αρχείου