Στο μικροσκόπιο των δικαστικών Αρχών στα Τρίκαλα έχει μπει μια περίεργη υπόθεση, με πρωταγωνιστή έναν 91χρονο, ο οποίος μήνυσε πρώην τραπεζικό υπάλληλο, τον οποίο κατηγορεί για «υπεξαίρεση 500.000 ευρώ».

Του ανταποκριτή μας από το trikalavoice.gr στα Τρίκαλα

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο ηλικιωμένος άντρας κατηγορεί τον πρώην τραπεζικό υπάλληλο σε υποκατάστημα τράπεζας των Τρικάλων ότι αρχικά τον έπεισε να μεταφέρει τα χρήματά του- ποσό περί τις 500.000 ευρώ σε ελβετική τράπεζα και στη συνέχεια του υφάρπαξε τους μυστικούς κωδικούς και μετέφερε τα χρήματα σε επενδυτική τράπεζα της Μεγάλης Βρετανίας εν αγνοία του.

Στη μήνυσή του σημειώνει πως τα χρήματα που είχε αποταμιεύσει στην ελληνική τράπεζα ήταν «οι κόποι μιας ζωής στην ξενιτιά», καθώς εργάζονταν για δεκαετίες στην Αμερική. Ο ίδιος είχε αναπτύξει σχέση εμπιστοσύνης με τον άνθρωπο που μηνύει σήμερα και όταν το 2017-2018 του εξέφρασε τις ανησυχίες του καθώς εξακολουθούσαν τα capital controls πείστηκε για τη μεταφορά στην Ελβετία. Δηλώνει δε άγνοια για τη μετέπειτα μεταφορά τους σε τράπεζα της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο πρώην τραπεζικός υπάλληλος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδει ο 91χρονος.