Την Πέμπτη 1η Ιουλίου θα πάει τελικά στον ανακριτή για να απολογηθεί, μετά την προθεσμία που πήρε, ο 43χρονος Γεωργιανός που δολοφόνησε τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου 26 Ιουνίου σκότωσε 49χρονο συγκρατούμενο ομοεθνή του.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοχρησίας.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του καταστήματος κράτησης «Κρήτη 1» Γιώργος Κονταξάκης, για τα αίτια της πράξης του 43χρονου διενεργείται προανάκριση με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά. Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο κ, Κονταξάκης επεσήμανε ότι η αντίδραση των Αρχών ήταν άμεση ώστε να επικρατήσει ηρεμία στη φυλακή, ενώ το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε αμέσως όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο 43χρονος εξέτιε ποινή κάθειρξης 15 ετών για τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου και σε δύο χρόνια είχε το δικαίωμα να αιτηθεί την αποφυλάκισή του. Ο δράστης, μετά τη δολοφονία του 49χρονου ομοεθνή του, κρατείται σε ειδικό κελί απομόνωσης του καταστήματος κράτησης.

(εξωτερική φωτογραφία flashnews.gr)