Στόχος διαρρηκτών έγιναν γραφεία που στεγάζονται σε πολυκατοικία στην οδό Μαυροκορδάτου στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρίσκεται και το γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτου, στο οποίο οι δράστες ωστόσο δεν επιχείρησαν να εισβάλλουν.

Οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο κτήριο προκαλώντας μεγάλες καταστροφές σε 9 γραφεία, αφού όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες έσκαψαν τοίχους και ξήλωσαν μέχρι και τις κάσες από τις πόρτες ασφαλείας, όπως μεταδίδει το Mega. Τελικά οι δράστες κατόρθωσαν να εισβάλλουν στα πέντε από αυτά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, μέσα στα γραφεία άνοιξαν ντουλάπες και συρτάρια, πήραν δύο laptop και έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Μάλιστα σε ένα από αυτά τα γραφεία, μπήκαν μόνο για να γράψουν στον τοίχο.

Στην πολυκατοικία στεγάζονται μόνο γραφεία, επομένως δεν υπήρχε κανείς που να ακούσει τους δράστες όσο εκτελούσαν το καταστροφικό τους έργο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα μήνα στόχος είχε γίνει το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου καθώς όπως ο ίδιος είχε κάνει γνωστό μέσω facebook, «οι διαρρήκτες αφού σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές μας».