Διαψεύδει πως υπήρξε περιστατικό παρενόχλησης της 16χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη, ο άνδρας που κατηγορείται ότι την πίεσε να μπει στο αυτοκίνητό του για να την πάει στο σχολείο, λέγοντας πως «είναι στημένο».

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας συνελήφθη ύστερα από την καταγγελία της ανήλικης μαθήτριας που ανέφερε πως την παρενόχλησε καθ’ οδόν για το σχολείο, προτείνοντάς της να την μεταφέρει στον προορισμό της με το αυτοκίνητό του.

Ο 56χρονος, που είναι καθηγητής επαγγελματικού λυκείου υποστήριξε, μιλώντας στο Mega, ότι το περιστατικό είναι στημένο για να σπιλωθεί το όνομά του, ενώ δήλωσε ότι έγινε παρεξήγηση.

«Γενικά φλερτάρω με γυναίκες αλλά μέχρι εκεί, με κανέναν σκοπό ούτε όφελος. Τώρα εάν έτυχε το φλερτ να είναι κάπως υπερβολικό, ζητώ συγγνώμη. Είναι στημένο για να σπιλωθεί το όνομά μου διότι διεκδικώ κάποιες κληρονομιές» σημείωσε ο κατηγορούμενος.

Παρενόχληση 16χρονης στη Θεσσαλονίκη: Την Παρασκευή δικάζεται ο κατηγορούμενος

Ο 56χρονος αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι της Τετάρτης (2/6) μετά από νέα αναβολή της δίκης του στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Η δίκη θα γίνει την Παρασκευή, καθώς σήμερα απουσίαζαν από το ακροατήριο η ανήλικη και ο πατέρας της, μάρτυρες του κατηγορητηρίου. Ως εκ τούτου η κράτησή του ήρθη εκ του νόμου.

Είχε προηγηθεί, χθες (Τρίτη 1/6), η πρώτη αναβολή την οποία ζήτησε ο κατηγορούμενος, αλλά το δικαστήριο, κάνοντας δεκτό το αίτημά του, αποφάσισε τη διατήρηση της κράτησής του.

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει δύο πλημμελήματα και συγκεκριμένα αυτά της απόπειρας παράνομης βίας και της απειλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος απέδωσε τις πράξεις του σε παρεξήγηση, ενώ φέρεται να υποστήριξε ότι «έκανα απλά ένα χοντροκομμένο καμάκι».

Από το υπουργείο Παιδείας διατάχθηκε ΕΔΕ καθώς ο 56χρονος είναι καθηγητής επαγγελματικού λυκείου.

Τον αναγνώρισαν άλλες δύο κοπέλες

Τον 56χρονο αναγνώρισαν και άλλες δύο κοπέλες ως τον άνδρα που τις παρενόχλησε. «Ήθελε να ζητήσει συγγνώμη για την ταραχή που προκάλεσε στα κορίτσια και δεν είχε καμία πρόσθεση να αισθανθούν κάποιο άσχημο συναίσθημα» υποστηρίζει ο δικηγόρος του μιλώντας στο Mega.

Για αυτές τις δύο καταγγελίες σχηματίζεται ξεχωριστή δικογραφία στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που παρήγγειλε εισαγγελέας.