Εξελίξεις στην υπόθεση του 22χρονου που συνελήφθη μετά το τελευταίο περιστατικό στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία 5η γυναίκα, η οποία έχει καταγωγή από την Κύπρο, κατέθεσε ότι το 2020 δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον νεαρό στην περιοχή της Καλλιθέας.

Στον εισαγγελέα ο 22χρονος

Υπενθυμίζεται ότι στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 22χρονος που ακολούθησε, με το μόριο του έξω από το παντελόνι του, μια κοπέλα μέχρι την πολυκατοικία που έμενε στη Νέα Σμύρνη για να την παρενοχλήσει σεξουαλικά, αλλά έπεσε πάνω στην κλειστή πόρτα της εισόδου. Πρόκειται για έναν νεαρό φοιτητή, ο οποίος έχει εργαστεί κατά περιόδους σε καφετέριες – μπαρ.

Απόπειρες σεξουαλικής επίθεσης σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και Ακρόπολη

Η νεαρή γυναίκα που τον κατήγγειλε ανέβασε στο Facebook βίντεο από κάμερα ασφαλείας και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα. Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποδείχτηκε χρήσιμο εργαλείο. Η Αστυνομία ταυτοποίησε ότι ο νεαρός είναι ο δράστης άλλων τριών περιπτώσεων που αφορούν απόπειρες σεξουαλικής επίθεσης σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και Ακρόπολη. Μετά την αναγνώρισή του από την κοπέλα ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να του πάρουν κατάθεση, αλλά εκείνος δεν μιλούσε. Μέχρι που κάποια στιγμή φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «έχω ένα θέμα όταν βλέπω όμορφες γυναίκες».