Φαρσέρ φαίνεται πως είναι τελικά ο υποτιθέμενος αυτόπτης μάρτυρας που είχε κατονομάσει τον 30χρονο Ελληνοϊρακινό ως εκείνον που όρμηξε εναντίον του εν λόγω αστυνομικού και τον έριξε από την υπηρεσιακή μοτοσικλέτα του το βράδυ των εκτεταμένων επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη στις 9 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος, αποκαλούμενος ως «Ινδιάνος», κατηγορείται ότι αφού έκανε σπριντ, «γκρέμισε» τον αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ από τη μηχανή του, με αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό και τραυματισμό του, ενώ του έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του in.gr, ο αυτόπτης μάρτυρας είχε κατηγορηθεί από την ΕΛΑΣ πριν από επτά χρόνια ότι προχωρά σε τηλεφωνήματα φάρσες για επιθέσεις αναρχικών, για ξυλοδαρμούς ιδιωτικών αστυνομικών, για συγκρούσεις με μέλη της «Χρυσης Αυγής».

Μάλιστα τα παραπάνω φαίνονται σε δικογραφία που έχει σχηματισθεί το 2014 για υποτιθέμενα παρόμοια «επεισόδια» στον Χολαργό.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η δικογραφία σχηματίσθηκε ύστερα από την διερεύνηση τηλεφωνικής κλήσης στην ΕΛΑΣ το βραδυ της 11ης Οκτωβρίου 2014 για «εκτεταμένα επεισόδια σε εμπορικό κέντρο στην οδό Περικλέους στον Χολαργό μεταξύ ακροδεξιών και αναρχικών, όπου προκλήθηκε και τραυματισμός ενός security του εμπορικού κέντρου». Από τους αστυνομικούς που έσπευσαν επί τόπου διεπίστωσαν ότι τίποτα απολύτως δεν είχε συμβεί και το τηλεφώνημα ήταν φάρσα.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στην δικογραφία της υπόθεσης-σχετικά στοιχεία διαθέτει κι ο νομικός εκπρόσωπος του κατηγορούμενου Ελληνοιρακινού , δικηγόρος Αθηνών κ Παύλος Σαράκης – μνημονεύεται ότι κι άλλες φορές ο ίδιος «μάρτυρας» έχει προχωρήσει σε παρόμοια, παραπλανητική ενημέρωση του επιχειρησιακού κέντρου της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται ότι εκτός από το παραπάνω εύρημα, ήδη έχει εμφανισθεί και βίντεο που δείχνει τον κατηγορούμενο 30χρονο εκείνες τις κρίσιμες ώρες να είναι σε γήπεδο μπάσκετ στην Ελευσίνα και να παρουσιάζει ισχυρό άλλοθι.