Σε εξέλιξη είναι οι απολογίες σε ανακριτή και εισαγγελέα των πέντε Τούρκων υπηκόων, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της ηρωίνης.

Αργά το απόγευμα, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, αναμένεται να συνεδριάσουν ανακριτής και εισαγγελέας προκειμένου να αποφασίσουν αν θα κριθούν προφυλακιστέοι.

Δύο από τους συλληφθέντες φέρονται, σύμφωνα με πληροφορίες, να αποδέχονται την εμπλοκή τους στην υπόθεση και είναι τα άτομα που επέβαιναν σε τζιπ που μετέφερε την ηρωίνη από την έπαυλη στη Φιλοθέη σε αποθήκη στο Κορωπί.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό στην εισαγγελία, σε αυτά τα δύο άτομα με το όχημα άνοιξε την πόρτα του γκαράζ ο 29χρονος Αλβανός υπήκοος, ο οποίος είχε λάβει ενημέρωση για τις έρευνες των Αρχών με μηνύματα στο κινητό του. Τα μηνύματα φέρεται να έστειλε ο 15χρονος ανήλικος γιος τού 40χρονου εφοπλιστή που εμπλέκεται στην υπόθεση. Ο 29χρονος θα απολογηθεί την Παρασκευή.

Τέλος, σύμφωνα με στοιχεία συνεργαζόμενης διωκτικής Αρχής του εξωτερικού, ένας από τους Τούρκους φέρεται να έχει απασχολήσει τις ρουμανικές διωκτικές Αρχές σε υπόθεση κατάσχεσης ηρωίνης 70 κιλών και όχι ο 29χρονος Αλβανός υπήκοος, όπως αρχικά είχε αναφερθεί.