Συγγνώμη από τον πατέρα της Φαίης ζήτησε ο κατηγορούμενος Βαγγέλης Στεφανάκης. «Δεν το ήθελα» είπε ο νεαρός απολογούμενος και μίλησε για το μοιραίο βράδυ όταν συναντήθηκαν και καυγάδισαν για μια ακόμη φορά με αφορμή την μεγαλύτερη αδελφή της, Μαριαλένα.

«Η κοπέλα ούρλιαζε ήταν τρελαμένη μου έριξε δυο χαστούκια. Μου λέει “κοίτα να δεις μου τα είπε όλα η αδελφή μου, έχεις πάει μαζί της πάνω από δέκα φορές. Θόλωσα, δεν έβλεπα μπροστά μου. Θυμάμαι ότι της έριξα δυο χαστούκια και μπορεί και δυο μπουνιές, δεν την κλώτσησα, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Όταν κατάλαβα τι έκανα με έπιασε η ψυχή μου, έβαλα τα κλάματα».

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως δεχόταν στενή πολιορκία από την Μαριαλένα η οποία του γνώρισε τη Φαίη και στη συνέχεια, όπως είπε, έκανε ότι μπορούσε για να τους χωρίσει.

«Γνώρισα τη Φαίη μέσω της Μαριαλένας. Μου άρεσε και της άρεσα, κάναμε σχέση. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της», είπε και συνέχισε: «Η Μαριαλένα μου επέλεγε συνεχώς για τη Φαίη ότι πάει με παντρεμένους. Είπα στη Φαίη να χωρίσουμε της είπα δεν κάνω για σένα είμαι μ…ας. Της είπα ότι μου την έπεσε η αδελφή σου και εγώ ενέδωσα. Η Φαίη φώναζε. Μετά από μια εβδομάδα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να μιλήσουμε. Μου είπε ότι θέλει να τα ξαναβρούμε. Και εγώ το ίδιο ήθελα. Τα βρήκαμε. Από τη στιγμή της επανασύνδεσης άρχισε το μαρτύριο μου. Με τη Μαριαλένα είχαν στο μεταξύ υπάρξει και άλλες περιπτύξεις. Ήταν η εβδομάδα που είχα χωρίσει με τη Φαίη. Η Μαριαλένα μου έλεγε για τη Φαίη ότι με κοροϊδεύει, ότι πάει με παντρεμένους. Συνέχιζε τις ίντριγκες, ήθελε να μας χωρίσει. Ήρθε και μου είπε το μοιραίο βράδυ να πάμε σε ένα πάρτι στη Λούτσα. Της είπα “πάρε τις φίλες σου και να πάτε να τραβηχτείτε”».

Τότε άρχισε να μου λέει “Κάτσε με τη Φαίη που σε κάνει ρεζίλι, γ.. με παντρεμένους”. Με πήρε τηλέφωνο η Φαίη και της είπα άστο να το ξαναδούμε, να μείνουμε φίλοι. Εκείνη άρχισε τότε τα τηλέφωνα και μου λέει “κωλ… είσαι με τη καρ… την αδελφή μου και μου λες ψέματα”. Μου ζήτησε να βρεθούμε. Πήγα». Αυτή ήταν η τελευταία τους συνάντηση.

Ο Βαγγέλης Στεφανάκης είπε πως πήγε τη Φαίη στο νοσοκομείο και ειδοποίησε την αδελφή της. «”Τι να έκανα; Να έπαιρνα το πατέρα της; Τι να του πω ότι χτύπησα την κόρη του; Η Μαριαλένα ήρθε στην Εθνική Άμυνα για να πάμε στο Ερυθρό Σταυρό. Της είπα τελικά τα κατάφερες, μας χώρισες. Εκείνη μου απάντησε μη με προδώσεις, εγώ θα είμαι δίπλα σου, θα μιλήσω στο πατέρα μου. Μου είπε μην ανησυχείς δεν χρειάζεται να πεις τι έγινε μεταξύ μας. Πήγαινα κατά διαστήματα στο νοσοκομείο να δω τι κάνει. Ξαφνικά έμαθα από την τηλεόραση ότι βγήκε ένταλμα για μένα. Είπα στη Μαριλένα να πει την αλήθεια γιατί θα ανοίξει τα μάτια της η Φαίη και θα γίνει της π… Εκείνη μου είπε “κάτσε να δούμε αν θα τα καταφέρει”».

Όσο για τους ισχυρισμούς της Μαριαλένας ότι την εκβίαζε να μην μιλήσει γιατί είχε στην κατοχή του ροζ βίντεο είπε πως δεν είναι αλήθεια. «Όλα αυτά που ακούω εδώ δεν τα γνωρίζω», είπε, συμπληρώνοντας ότι δεν είχε ξανά ακουμπήσει την Φαίη.