Εγκαταλελειμμένο, σε παραλιακό δρόμο της Νέας Χηλής Αλεξανδρούπολης, βρέθηκε το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν οι δυο δράστες, οι οποίοι έστησαν το πρωί ενέδρα θανάτου σε 63χρονο γνωστό επιχειρηματία της πόλης.

Πρόκειται τελικά για όχημα μικρού κυβισμού (1100cc) -και όχι μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, όπως έλεγαν οι αρχικές πληροφορίες- που είχε κλαπεί προ τριμήνου από την περιοχή της Αλεξανδρούπολης, ενώ οι δράστες εκτιμάται πως διέφυγαν με άλλο όχημα που τους περίμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, υπάρχουν μάρτυρες που ανέφεραν στην αστυνομία πως οι δράστες ήταν άτομα νεαρής ηλικίας και κατά τη συμπλοκή τους με το θύμα, είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο χαρτοφύλακας που απέσπασαν οι δράστες από τον επιχειρηματία περιείχε περίπου 10.000 ευρώ.

Οι καταθέσεις των μαρτύρων και οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της ληστείας μετά φόνου τού γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείτο στον χώρο των ζαχαροπλαστείων και της εστίασης, συνεχίζονται.