Ο γιατρός «μαϊμού» αφαίρεσε από ασθενή ένα πλευρό και τον άφησε ανάπηρο

Αποτροπιασμός από τις αποκαλύψεις για τη δράση του


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
12:55
30/06/2020
Ο γιατρός «μαϊμού» αφαίρεσε από ασθενή ένα πλευρό και τον άφησε ανάπηρο
1
loading

Συνεχίζουν να σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του γιατρού «μαϊμού» που προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον 4 ανθρώπων.

Την υπεράσπιση δύο εκ των ανθρώπων που έπεσαν θύμα των αδιανόητων πρακτικών του ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος γνωστοποίησε ότι σε ένα από τους εντολείς του ο ψευτογιατρός αφαίρεσε ένα πλευρό καθιστώντας τον ανάπηρο κατά 92%!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του κ. Κούγια αναφέρει:

«Ο πρώτος εντολέας μας Τ.Α., κάτοικος του χωριού Αρχάγγελος Ρόδου, υπεβλήθη από τον κατηγορούμενο και τρεις συνεργούς του ιατρούς της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών σε 12ωρη εγχείρηση, κατά την οποία του αφαίρεσαν ένα πλευρό, τοποθέτησαν στο σώμα του ένα περίεργο κατασκεύασμα που ονόμασαν "κλωβό", και, ενώ είχε ένα πρόβλημα υγείας από τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη λόγω πτώσεως από αλεξίπτωτο, τον κατέστησαν ανάπηρο σε ποσοστό 92%».

Ο γιατρός «μαϊμού» δεν δίσταζε να δρα με τρόπο που όχι μόνο έθετε σε κίνδυνο τις ζωές όσων των εμπιστεύονταν αλλά και τους οδηγούσε στο θάνατο. Αυτό έγινε και με έναν καρκινοπαθή που τελικά άφησε την τελευταία του πνοή καθώς ο ψευτογιατρός του είχε χορηγήσει επικίνδυνη «θεραπεία» με σοβαρές παρενέργειες.

«Στην περίπτωση του δεύτερου εντολέα μας Γ.Κ. θύμα ήταν ο καρκινοπαθής πατέρας του» λέει ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωσή του.

«Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε σε αυτούς ως ιατρός – ογκολόγος – ομοιοπαθητικός και τους απέσπασε μεγάλα χρηματικά ποσά για τη χορήγηση μιας απολύτως επικίνδυνης "θεραπείας" προς τον πατέρα του Γ.Κ., η οποία όχι μόνο δεν θεράπευσε τον καρκίνο, αλλά και προκάλεσε σοβαρές παρενέργειες, εξαιτίας των οποίων ο ασθενής κατέρρευσε και πέθανε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Γκρι

    Ο λοιμωξιολογος «μαϊμού» αφαίρεσε από χιλιάδες Έλληνες τις δουλειές τους, τα συγγενικά τους πρόσωπα, την απρόσκοπτη πρόσβαση σε μονάδες υγείας, τις επεμβάσεις και τα χειρουργεία, την ψυχική ηρεμία και γαλήνη. Οδήγησε με τις αποφάσεις του στην καταστροφή της οικονομίας, διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις και εισηγήθηκε τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος αξίας εκατομμυρίων ευρώ.
    Για αυτόν θα απαγγελθούν κατηγορίες ή βρίσκεται υπό την σκέπη της «Αγίας και ομοούσιας οικογένειας»;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει