Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» από τα ιδιόχειρα σημειώματα της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα.

Όπως μετέδωσε το ΟPEN στα ιδιόχειρα σημειώματα της 35χρονης, τα οποία βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της στου Ζωγράφου, φέρεται να μην είναι σκέψεις της ίδιας αλλά όσα της είχαν πει «καφετζούδες» ή «χαρτούδες»

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη. Φοβάμαι μια μελαχρινή – καστανή, κάτι έχει κάνει. Θα επιστρέψει μια γυναίκα από το παρελθόν του. Προβληματίζομαι παρά πολύ για το μέλλον… Δουλειά να προσέχω-φίδι….έχει φίδι στη δουλειά του…πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει», έγραφε η 35χρονη στα σημειώματά της.

Μεταξύ άλλων σημείωνε πως «θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον … Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου. Είμαι αστεράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

Η τράπουλα ΧΑΛ σε σημείωμα της 35χρονης

Σε έμνα ιδιόχειρο σημείωμα που έδειξε το OPEN για την υπόθεση με το βιτριόλι, φαίνεται με κεφαλαία γράμματα η λέξη «ΧΑΛ».

Τι σημαίνει όμως η συγκεκριμένη λέξη; Η 35χρονη φέρεται να κάνει λόγο για την τράπουλα χαρτομαντείας, η οποία, όπως προκύπτει από πληροφορίες στο διαδίκτυο, είναι δημιούργημα του Hal. G., o οποίος είχε ασχοληθεί με απόκρυφες επιστήμες και διάφορα μυστήρια.

Οι πηγές του για αυτή τη μέθοδο χαρτομαντείας προέρχονται από ασιατικές χώρες, την Ινδία και την Αίγυπτο, σύμφωνα με πληροφορίες από το ίντερνετ.

Η συγκεκριμένη τράπουλα περιλαμβάνει 32 κάρτες, οι οποίες σχετίζονται με τα 12 ζώδια και όσοι την πιστεύουν υποστηρίζουν πως δίνει πληροφορίες για το μέλλον.