Ένα από τα… μέτρα που παίρνουν μόνοι τους οι πολίτες, προκειμένου να περάσουν όσο πιο ευχάριστα μπορούν τις ημέρες «καραντίνας» στο σπίτι τους λόγω κορονοϊού, είναι αυτό της μουσικής στα μπαλκόνια, τα οποία μετατρέπονται σε άτυπα κέντρα διασκέδασης και χώροι διασκέδασης.

Αυτή η τακτική χρησιμοποιήθηκε αρκετά το Σαββατοκύριακο που πέρασε σε περιοχές της Αττικής, όπως στο Παλαιό Φάληρο, όπου σε μια γειτονιά το διασκέδασαν λίγο παραπάνω. Ένας πολίτης ανέλαβε τον ρόλο dj, έβαλε αρκετά δυνατά τη μουσική από το μπαλκόνι του σπιτιού του με σκοπό να διασκεδάσει τους γείτονές του, αλλά αυτό φαίνεται πως ενόχλησε κάποιους άλλους γείτονες.

Οι περισσότεροι γείτονές του το διασκέδαζαν και του ζητούσαν με… παραγγελίες να συνεχίσει το «πρόγραμμά» του. Εκείνος δεν τους χάλασε χατίρι και συνέχισε να τις επιλογές του, με τα λαϊκά να είναι αυτά που συγκέντρωσαν τις προτιμήσεις.

 

Ο πολίτης αυτός είχε βγάλει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό στο μπαλκόνι του, όπως μεγάλα ηχεία, τα οποία διοχέτευαν τον ήχο αρκετά μέτρα μακριά.

Ωστόσο, φαίνεται ότι υπήρξαν και κάποιοι που ενοχλήθηκαν και κάποιος κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης. Περιπολικό μετέβη στην οδό Αιόλου, εντόπισε το διαμέρισμα, η Αστυνομία έκανε τις απαραίτητες συστάσεις και έφυγε. Ωστόσο, ο κόσμος έχει ανάγκη από το να ξεφύγει λίγο σε αυτές τις συνθήκες και είναι δεδομένο πως ανάλογα… μέτρα θα υπάρξουν και τις επόμενες ημέρες.

Σημειώνεται ότι, η δυνατή μουσική έπαιζε σε ώρες που δεν εντάσσονται σε αυτές της κοινής ησυχίας.

Πάρτε μια «γεύση» από τα πάρτι στα μπαλκόνια:

Η ΕΛΛΆΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΊΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΉΣΕΙ Ο ΉΛΙΟΣ!!!!!

Posted by Ηλίας Σκανατοβιτς on Saturday, March 28, 2020