Έκπληκτοι βρέθηκαν οι εργαζόμενοι του Δημαρχείου Αιγίου όταν αντιλήφθηκαν ότι έλειπε από το κτίριο το χρηματοκιβώτιο. Τη ληστεία διέπραξαν άγνωστοί τα ξημερώματα της Παρασκευής , από το Ταμείο της ΔΕΥΑΑ στο Δημαρχείο Αιγίου, με 2.600 ευρώ χρηματικό ποσό μέσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος» το χρηματοκιβώτιο βρέθηκε πεταμένο σε ποτάμι, κοντά στο χωριό Δημητρόπουλο. Μαρτυρίες αστυνομικών λένε ότι πέντε άτομα της ΕΛ.ΑΣ ήταν δύσκολο να το σηκώσουν για να το μεταφέρουν στο Τμήμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα αυτό τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι δράστες ήταν περισσότεροι για να μπορέσουν στις 3.30 το πρωί, με επαγγελματική άνεση να σπάσουν την πλαϊνή πόρτα και φορώντας κουκούλες να ξηλώσουν, να σύρουν σπάζοντας τα μάρμαρα της σκάλας και να φορτώσουν – το χρηματοκιβώτιο σε κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο μάλιστα ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Αίσθηση προκαλεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα το γεγονός ότι η Αστυνομία, αν και ειδοποιήθηκε αμέσως εμφανίστηκε ανήμπορη να επέμβει, αφού από τα δύο περιπολικά που διαθέτει τοπικά, το ένα ήταν επί ώρες εγκλωβισμένο στο Νοσοκομείο Αιγίου σε διακομιδή κρατουμένου με ψυχιατρικά προβλήματα και το άλλο στο Τμήμα Μεταγωγών Πάτρας.