Στη σύλληψη δύο ατόμων, μιας 41χρονης και ενός 26χρονου, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων προχώρησαν το πρωί της 22ας Μαΐου αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας για τον εντοπισμό άγνωστου άνδρα, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης (22/05) πυροβόλησε και τραυμάτισε μια 41χρονη Ελληνίδα στην οδό Τοσίτσα, στα Εξάρχεια, διαπιστώθηκε ότι η παθούσα καθώς και ο 26χρονος αλλοδαπός, με τον οποίο διαμένουν σε σπίτι της περιοχής, είναι μέλη ομάδας που δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Αμφότεροι είχαν ρόλο διακινητή-μεταφορέα χρημάτων για λογαριασμό της οργάνωσης, με διακριβωμένες τουλάχιστον τρεις μεταφορές χρημάτων, από τις 7 Μαΐου του 2019 μέχρι την ημέρα που συνελήφθησνα, συνολικού ύψους (4.700) ευρώ.

Στην κατοχή της 41χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρία αποδεικτικά αποστολής χρηματικών ποσών και ένα  φυσίγγιο. Μετά από έρευνα στην οικία των κατηγορουμένων, στα Εξάρχεια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα σπρέι πιπεριού.

Οι συλληφθέντες θα  οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σημειώνεται πως κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν πρωτοφανείς σκηνές και έκαναν λόγο για άνδρα που κυκλοφορούσε για ώρα με όπλο στο χέρι και κάποια στιγμή άρχισε να πυροβολεί.