Στην εξάρθρωση συμμορίας, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, οδήγησε η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης, της Διεύθυνσης Ασφαλείας της πόλης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 36 και 28 ετών (άντρας-γυναίκα αντίστοιχα) σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος ενός ακόμη συνεργού (29χρονος αλλοδαπός), σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Συμμορίας» και παράβασης του Νόμου «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών».

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες, απογευματινές ώρες, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 36χρονο έπειτα από συναλλαγή ναρκωτικών ουσιών με 64χρονο Έλληνα υπήκοο, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στην κατοχή του πρώτου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 345 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο και χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του, ενώ στην κατοχή του δεύτερου, βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης που προμηθεύτηκε από τον 36χρονο έναντι αντιτίμου.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας ως χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών, όπου εντοπίστηκε η 28χρονη και συνελήφθη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 9.612,2 γραμμαρίων,
  • Νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 12,5 γραμμαρίων,
  • Σακούλα που περιείχε άγνωστη ουσία η οποία χρησιμοποιείται για πρόσμιξη με ναρκωτική ουσία βάρους 150,5 γραμμαρίων και
  • Το συνολικό χρηματικό ποσό των 2.340 ευρώ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.