Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας του συνταξιούχου ναυτικού στον Πειραιά.

Η 50χρονη κατηγορούμενη, την οποία φιλοξενούσε στο σπίτι του ο 79χρονος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, όχι μόνο μαχαίρωσε τον άτυχο άνδρα, αλλά του αφαίρεσε και ζωτικά όργανα. Μάλιστα, σύμφωνα με το Star, δεν δίστασε να του κλείσει το στόμα με μανταλάκια, για να σταματήσει να φωνάζει.

Το μένος της κατηγορούμενης ήταν τέτοιο που μέχρι και ο ιατροδικαστής «πάγωσε» κατά τη διάρκεια της νεκροψίας – νεκροτομής. Η 55χρονη Χιλιανή με ένα κουζινομάχαιρο κατάφερε στον άτυχο συνταξιούχο απανωτές και πολλαπλές κακώσεις. Το θύμα είχε βαθιά τραύματα στο λαιμό, στο θώρακα και την κοιλιά, ενώ τα χέρια του είχαν αμυχές καθώς όπως διαπιστώθηκε το θύμα πάλευε για τη ζωή του. Σύμφωνα με το από το μένος της, του είχε αφαιρέσει κάποια ζωτικά όργανα.

Το χρονικό του φρικτού εγκλήματος

Ο άνδρας, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/02) κατακρεουργημένος και ημίγυμνος μέσα σε μία λίμνη αίματος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, στην οδό Σαχτούρη.

Επρόκειτο για συνταξιούχο ναυτικό με τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε σχέσεις η 50χρονη.

Συνάδελφός του στο γραφείο τελετών που δούλευε ενημέρωσε την Αστυνομία καθώς ανησύχησε γιατί δεν είχε δώσει σημάδια ζωής.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν μετά από τσακωμό που είχε το ζευγάρι στο διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Σαχτούρη στον Πειραιά. Κάποια στιγμή οι φωνές σταμάτησαν, με αποτέλεσμα οι γείτονες να θεωρούν ότι ο καβγάς έλαβε τέλος.

Γρήγορα, όμως, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή, καθώς το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται ξανά. Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο, άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος και βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα τον μαχαίρωσε με μανία πάρα πολλές φορές και σταμάτησε μόνο όταν το μαχαίρι έσπασε. Πριν ξεκινήσει να τον μαχαιρώνει τον είχε χτυπήσει με μία γλάστρα στο κεφάλι προκειμένου να τον ακινητοποιήσει.Μετά το έγκλημα, επέστρεψε στο κρεβάτι της και κοιμήθηκε αγκαλιά με τον σκύλο της.

Εκεί την βρήκαν οι αστυνομικοί και όπως έλεγαν έδειχνε χαμένη και σαν να μην ήξερε το τι είχε προηγηθεί.

Η κατηγορούμενη πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί το Σάββατο.

Η μαρτυρία της κόρης του 79χρονου που δολοφονήθηκε στον Πειραιά

«Την είχε λυπηθεί ο πατέρας μου και την κράταγε στο σπίτι, την έδιωχνε να φύγει, δεν έφευγε», υποστήριξε η κόρη του θύματος, που ανέφερε πως την είδε για πρώτη φορά όταν την κατέβαζαν από το διαμέρισμα οι αστυνομικοί.

Η ίδια ανέφερε ότι ο 79χρονος είχε υποστεί πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι, ενώ η σύντροφός του τού είχε σπάσει και μία γλάστρα στο πρόσωπο.

«Ήταν ήσυχος άνθρωπος, ήρεμος, δεν ήταν άνθρωπος που να κάνει κακό», δήλωσε η αδελφή του θύματος.