Ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί, θα βρεθεί ο ειδικός φρουρός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα βιασμού 27χρονης Ελληνίδας στο Ρέθυμνο.

Άμεσα και με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ο ειδικός φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ο 29χρονος συνελήφθη, ύστερα από καταγγελία της κοπέλας ότι άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι της στο Ρέθυμνο και με τη χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να τη βιάσει.

Η 27χρονη απώθησε τον άγνωστο, κάλεσε σε βοήθεια και, όταν ο άνδρας συνειδητοποίησε πως έρχονται προς το σπίτι γείτονες της κοπέλας, διέφυγε με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, σε περιοχή του Ρεθύμνου.

Ο οδηγός στην προσπάθεια διαφυγής του είχε προσκρούσει σε κολόνα, ενώ εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε ο ειδικός φρουρός, ελαφρά τραυματισμένος, λόγω της πρόσκρουσης.

Ο 29χρονος, που υπηρετεί σε υπηρεσία του Ρέθυμνου, συνελήφθη και αναγνωρίστηκε από την 27χρονη και από άλλα άτομα, τα οποία προσέτρεξαν προς βοήθειά της.

Παράλληλα, η κοπέλα εξετάστηκε, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου παραμένει για νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα φέρει τραύματα στο κεφάλι.