Στη σύλληψη δύο Ελλήνων ηλικίας 35 και 32 ετών και μιας 35χρονης αλλοδαπής με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών προχώρησε η αστυνομία στο Ηράκλειο.

Για τη σύλληψη των τριών ατόμων οργανώθηκε επιχείρηση της Αστυνομίας κατά την διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο 32χρονος να βγαίνει από το σπίτι του 35χρονου και να πραγματοποιεί συνάντηση με την 35χρονη. Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στους συλληφθέντες που σύμφωνα με την Αστυνομία είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητα κάνναβης και κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 35χρονου και σε ένα ακόμα σπίτι που χρησιμοποιούσε ως σημείο για να κρύβει ναρκωτικά (καβάντζα), όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

Ποσότητα 317,3 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου σε δεκαπέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες, 401,3 ml υγρή μεθαδόνη, ποσότητα κοκαΐνης, 14 γραμμάρια κάνναβης, ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 2.710 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών και δύο κινητά τηλέφωνα. Ακόμα βρέθηκαν πλήθος συσκευασιών για ναρκωτικές ουσίες καθώς και εργαλεία για τον τεμαχισμό τους και κοσμήματα, η κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί και εξετάζεται η προέλευση τους.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.