Μια υπόθεση βιασμού 10χρονου κοριτσιού από τον ίδιο τον πατέρα του έρχεται στο φως της δημοσιότητας στο Βόλο.

Συγκεκριμένα ένας άνδρας ηλικίας 35-40 χρόνων έβρισκε ευκαιρία, όταν η σύζυγός του έλειπε στη δουλειά και φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της ηλικίας περίπου 10 χρόνων κόρης του. Η δράση του «πατέρα», γινόταν μέσα στο σπίτι της οικογένειας στον Βόλο και αποκαλύφθηκε όταν τον αντιλήφθηκε ο επίσης ανήλικος γιος του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο ανήλικος αδελφός του κοριτσιού αποκάλυψε όσα αντιλήφθηκε στη μητέρα του και εκείνη με τη σειρά της κατέθεσε μήνυση σε βάρος του συζύγου.

Το σπάσιμο της σιωπής μάνας και γιου, οδήγησαν στη μήνυση, φέρνοντας στο φως την αποτρόπαια πράξη, με την οποία ασχολείται τις τελευταίες 10 ημέρες η Εισαγγελία Βόλου, η οποία μετά την επείγουσα προκαταρκτική έρευνα που διεξήγαγε η Αστυνομία, απήγγειλε δυο κατηγορίες σε βάρος του πατέρα, σε βαθμό κακουργήματος.

Η υπόθεση βρίσκεται στην κύρια ανάκριση και όπως αποκαλύπτεται ο πατέρας ασελγούσε τουλάχιστον 6 μήνες τώρα. Μάρτυρες της υπόθεσης μάνα- γιος και το 10χρονο θύμα.

Ο δράσης πρόκειται να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες στον ανακριτή Βόλου, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, κατηγορίες και οι δυο σε βαθμό κακουργήματος.