Τη δική του εκδοχή για όσα του καταλογίζονται στην υπόθεση του εξαδέλφου του Άκη Τσοχατζόπουλου θα δώσει την ερχόμενη εβδομάδα ο Νίκος Ζήγρας, προφυλακισμένος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, που κατά το κατηγορητήριο ήταν το «δεξί χέρι» του στη διαδρομή των χρημάτων από τις προμήθειες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, ζήτησε να απολογηθεί συμπληρωματικά στον ανακριτή της υπόθεσης, καθώς τον περασμένο Απρίλιο που βρέθηκε στο ανακριτικό γραφείο μετά τη σύλληψή του είχε δώσει τυπικά απολογία επικαλούμενος το δικαίωμα σιωπής.

Ο Νίκος Ζήγρας φέρεται ότι ήταν ο διαχειριστής των χρημάτων του Άκη Τσοχατζόπουλου και ο άνθρωπος που διαχειριζόταν τις εξωχώριες εταιρίες μέσω των οποίων κινούνταν οι παράνομες αμοιβές του πρωταγωνιστή της υπόθεσης.

Ο προσωρινά κρατούμενος επιχειρηματίας, αλλά και ο επίσης προφυλακισμένος επιχειρηματίας Γ. Σαχπατζίδης, έχουν υποβάλει αιτήσεις για την αποφυλάκισή τους οι οποίες αναμένεται να κριθούν τις επόμενες ημέρες από τον ανακριτή.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.