Αυλαία στο ποινικό σκέλος της υπόθεσης των 5,3 εκατ. ευρώ για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Οι δικαστές ζητούν να μην παραπεμφθεί σε δίκη


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
13:58
07/12/2017
Αυλαία στο ποινικό σκέλος της υπόθεσης των 5,3 εκατ. ευρώ για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
5
loading

Μια ημέρα μετά την αυτοπρόσωπη εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Συμβούλιο Εφετών, για την υπόθεση των 5,3 εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να έστειλε στην Κύπρο τη διετία 2010-2011, οι δικαστές ρίχνουν αυλαία στην δικαστική του περιπέτεια γράφοντας τον επίλογο του ποινικού της σκέλους.

Με βούλευμα του (2325) το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο απαλλάσσει το γνωστό τραγουδιστή από την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και ζητεί να μην παραπεμφθεί σε δίκη.

Είχε προηγηθεί η πρόταση της εισαγγελέως Εφετών που ζητούσε την απαλλαγή του Μιχάλη Χατζηγιάννη για την κατηγορία του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος μετά και την αθωωτική απόφαση που εξέδωσε πριν από έναν περίπου χρόνο το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, στο εδώλιο του οποίου είχε παραπεμφθεί για το βασικό αδίκημα της φοροδιαφυγής.

Το δικαστήριο είχε αποφανθεί ότι ο καλλιτέχνης δεν απέκρυβε εισοδήματα από την Εφορία και πως τα επίμαχα χρήματα προέρχονταν από εισοδήματα περασμένων ετών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar ANS S

  Τόσα χρήματα ..................

 2. avatar Marievm

  Καλοφάγωτα άραγε τον Ρέμο με τους Άραβες και τις συναυλίες στη Μύκονο δεν θα τον καλέσουν ποτέ?

 3. avatar Εχει ήδη αθωωθεί..

  Ο Χατζηγιάννης είχε ήδη αθωωθεί για τη φοροδιαφυγή, αφού τα χρήματα που έστειλε στην Κύπρο ήταν εισοδήματα προηγούμενων ετών νόμιμα και φορολογημένα. Η σημερινή απόφαση είχε να κάνει με την κατηγορία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (δηλαδή από φοροδιαφυγή) και όπως είναι λογικό αθωώθηκε. Εφόσον δεν υπάρχει φοροδιαφυγή, δεν υπάρχει και εγκληματική δραστηριότητα. Γιατί βγάζετε τόση κακία κάποιοι δεν καταλαβαίνω..

 4. avatar Τσλιου

  ΚΛΕΨΕ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΘΑΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΛΕΨΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΑ!!! ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

 5. avatar κακος

  Δεν είμαι 'δω, όνειρο ζω
  και μη με ξυπνάτε τώρα ....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει