Τα έξι μέλη της σπείρας που υποσχόταν διαγραφή οφειλών στη ΔΕΗ

Στη δημοσιότητα τα ονόματα και οι φωτογραφίες από την ΕΛ.ΑΣ.


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
16:41
01/09/2017
Τα έξι μέλη της σπείρας που υποσχόταν διαγραφή οφειλών στη ΔΕΗ
1
loading

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, μετά από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες έξι ατόμων, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 24 Αυγούστου και στις 28 Αυγούστου στη Ρόδο, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της απάτης.

Τα μέλη της συγκεκριμένης σπείρας υπόσχονταν έναντι αμοιβής ότι θα διέγραφαν τις οφειλές νοικοκυριών και επιχειρήσεων προς τη ΔΕΗ.

Μπορείτε να δείτε τα στοιχεία τους εδώ

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 1.10.2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στη διευκόλυνση διερεύνησης της συμμετοχής τους και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου στον τηλεφωνικό αριθμό 22410-23294 & 22410-25805, για παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Να μη βρει ο παπάς να θαψει

    Και άλλοι υποσχέθηκαν απαλλαγή για την πρώτη κατοικία για τους πλειστηριασμούς, απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ..... Αλλά δεν είδα να γίνεται καμία σύλληψη! 🙂

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει