Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο καθηγητής Νίκος Σειραγάκης, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τις αρρωστημένες προτιμήσεις του καθηγητή-προπονητή σε τοπικές ομάδες μπάσκετ, από τα χέρια του οποίου είχαν περάσει πολλοί ανήλικοι αθλητές.

Οι αστυνομικές αρχές κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό το μέρος που κρατείται ο 47χρονος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταφέρεται σε διαφορετικά σημεία, έξω από το Ρέθυμνο, υπό το φόβο λιντσαρίσματος από τις οικογένειες των παιδιών που έπεσαν θύματά του.

Ο 47χρονος παραδέχτηκε τις πράξεις του, αλλά δήλωσε ότι όσα έκανε έγιναν με τη συναίνεση των ανηλίκων. Υποστήριξε ότι οι πράξεις του δεν είναι σεξουαλικού περιεχομένου, αλλά εντάσσονται σε μια φιλοσοφία «μύησης» που είχε στόχο να δοκιμαστούν τα παιδιά σε κάθε είδους υπέρβαση, ακόμη και στα γενετήσια ένστικτά τους, προκειμένου να εξελιχθούν σε «πρωταθλητές».

Δεκάδες είναι τα μηνύματα στη σελίδα που συνεχίζει να διατηρεί στο Facebook, μέσω της οποίας μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, συνομιλούσε με πολλούς από τους ανήλικους, στα οποία εκφράζεται η οργή και ο αποτροπιασμός για τη δράση του 47χρονου άνδρα.

«Δε σεβάστηκες τις τόσες αθώες παιδικές ψυχούλες!!! Δε σεβάστηκες τα δύο αγγελούδια σου!!! Δε σεβάστηκες τη σύντροφο της ζωής σου που σε αγάπησε, σε πίστεψε, σε λάτρεψε!!! Δε σεβάστηκες μία ολόκληρη κοινωνία που σε είχε σαν πρότυπο!!! Δε σεβάστηκες Νίκο, τον ίδιο σου τον εαυτό!!!» γράφει με θλίψη και οργή μια φίλη του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

«Το μόνο που σεβάστηκες και λαχτάρησες είναι το τέρας που έκρυβες μέσα σου!!! Και το έκρυψες τόσο καλά!!! Ελπίζω η τιμωρία και η Θεία Δίκη να έρθει από τον ίδιο σου τον εαυτό. Τί θα πεις στα βλαστάρια σου αλήθεια, που σε είχαν σαν πρότυπο – πατέρα;; Τί θα πεις Νίκο στα δύο ματάκια που θα σε κοιτάξουν όλο νόημα, αλήθεια;» συνεχίζει.