Στο 3χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε νεκρό σε παραλία του Παλαιού Φαλήρου τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής, ανήκουν οι κηλίδες αίματος, που βρέθηκαν στην κουζίνα και κοντά στο μπάνιο του σπιτιού στο οποίο διέμεναν η μητέρα και τα τρία ανήλικα παιδιά της.

Βέβαια, αυτό συνάδει με όσα υποστήριξε στην πρώτη άτυπη κατάθεσή της η μητέρα του νεκρού παιδιού, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Τότε η μητέρα υποστήριξε ότι το παιδί έπεσε και χτύπησε στο σπίτι και το άφησε στην παραλία επειδή φοβήθηκε και δεν είχε χαρτιά. «Την πήγα στην παραλία αλλά εκεί είδα ότι δεν άνοιγε τα μάτια της. Είδα ότι είχε χαμηλό σφυγμό και τρόμαξα. Την έβαλα στη θάλασσα και την άφησα» είχε πει χαρακτηριστικά.

Στο «Παίδων» με εντολή εισαγγελέα τα δύο άλλα παιδιά της 32χρονης

Με εντολή εισαγγελέα μεταφέρθηκαν στο «Παίδων» σε καθεστώς προστατευτικής φύλαξης τα δύο άλλα παιδιά της 32χρονης μητέρας, ηλικίας 4 και 5 ετών. Τα παιδιά θα εξεταστούν, παρουσία ψυχολόγου, τόσο για τα όσα ίσως είδαν το μοιραίο βράδυ του θανάτου της αδερφής τους όσο και για τη συμπεριφορά της μητέρας του εν γένει.

Οι Αρχές εξετάζουν και τον 60χρονο Έλληνα, που φέρεται να είχε παραχωρήσει το δώμα στην οικογένεια της 32χρονης.

Η στιγμή που η μητέρα ξεφορτώνεται το καρότσι της 3χρονης κόρης της

Η ανατριχιαστική στιγμή που η 32χρονη μητέρα ξεφορτώνεται το καρότσι, με μάρτυρες τους ανήλικους γιους της, έχει καταγράφει σε βίντεο.

Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, η γυναίκα από την Αλγερία, μαζί με τα δύο αγόρια της κινείται στην Παραλιακή, σπρώχνοντας ένα παιδικό καρότσι, το οποίο –αφού έχει εγκαταλείψει το νεκρό 3χρονο παιδί της στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου– είναι πια άδειο.

Η μητέρα, στο βίντεο που εξασφάλισε το Star, έχει καταγραφεί να στέκεται πίσω από μια στάση λεωφορείου και να σκύβει πάνω από το καρότσι, μαζεύοντας πράγματα τα οποία τοποθετεί σε ένα backback. Στη συνέχεια, σηκώνει το παιδικό καρότσι και το εγκαταλείπει πίσω από θάμνους, ώστε να μην είναι σε κοινή θέα.

Στη συνέχεια περιμένει το λεωφορείο με ψυχραιμία, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.