Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 29χρονος άνδρας στη Γλυφάδα όταν πήγαν να τον συλλάβουν για ενδοοικογενειακή βία, επειδή νωρίτερα φέρεται να κακοποίησε την 23χρονη σύντροφό του στη μέση του δρόμου και μετά να ταμπουρώθηκε σπίτι του.

Το περιστατικό έγινε στην οδό Ικαρίας, όταν αστυνομικοί σε τυπική περιπολία είδαν ένα ζευγάρι να τσακώνεται στην είδοσο μιας πολυκατοικίας. Τότε, η γυναίκα φώναξε «βοήθεια» και έτρεξε προς το μέρος τους.

Εκείνοι πήγαν να συλλάβουν τον άνδρα και τότε εκείνος έτρεξε και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του, που ήταν στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας. Στη συνέχεια, εκδόθηκε εντολή εισαγγελέα και μέλη της ΟΠΚΕ με δυνάμεις της Πυροσβεστικής πήγαν στο σημείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας απείλησε να ανατινάξει το σπίτι στον αέρα, ενώ έβαλε τέλος στη ζωή του με ένα πιστόλι 9 χιλιοστών που είχε παράνομα την κατοχή του, λίγο πριν φτάσει στο σημείο ο ειδικός διαπραγματευτής.

Γνώριμος των αρχών

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας ήταν γνώριμος των αρχών, αφού για παλαιότερη υπόθεση έπρεπε να παρουσιάζεται δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα και συγκεκριμένα την πρώτη του μηνός και την 16η μέρα.

Επίσης, φέρεται να εμπλέκεται σε τροχαίο με εγκατάλειψη που έγινε χθες Πέμπτη 11 Απριλίου.

Ακολουθούν φωτογραφίες του Newsbeast: