Απαντήσεις για τον θάνατο του 33χρονου, που σκοτώθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στο Λασίθι της Κρήτης, ζητούν οι Αρχές. Η αστυνομία συνεχίζει τις ανακρίσεις, με στόχο να βρεθεί το άτομο που προμήθευσε το θύμα, το οποίο οι δικοί του θα αποχαιρετήσουν αύριο.

Η κοινωνία στον Άγιο Νικόλαο είναι σοκαρισμένη, καθώς ο 33χρονος ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό άτομο.

Οι δύο φίλοι του, οι οποίοι διασκέδαζαν μαζί του το βράδυ της Κυριακής, ανάβοντας τις ναυτικές φωτοβολίδες, συνελήφθησαν χθες, Δευτέρα, 18/3. Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη κατοχή και χρήση φωτοβολίδων και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η ανάκριση συνεχίζεται από τις αστυνομικές αρχές. Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι οι δύο φίλοι φέρονται να υποστήριξαν ότι τις φωτοβολίδες, οι οποίες ήταν ληγμένες, τις προμηθεύτηκαν όχι από κάποιο κατάστημα αλλά από κάποιον ιδιοκτήτη σκάφους, τον οποίον δεν κατονόμασαν όμως.

Πάντως, οι αστυνομικές αρχές ψάχνουν να βρουν ποιος ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος τους προμήθευσε τις ναυτικές φωτοβολίδες. Η νεκροψία θα γίνει σήμερα στο σώμα του 33χρονου και η κηδεία του θα τελεστεί αύριο, στις 3 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας στον Άγιο Νικόλαο.