Ένας άνδρας κατηγορείται ότι εκβίαζε μια 14χρονη κοπέλα και την οικογένεια της, ώστε να λάβει γυμνές φωτογραφίες της έφηβης, ενώ φέρεται να την απείλησε με βιασμό, σε περίπτωση που δεν ενδώσει στα αιτήματά του.

Η κοπέλα που πλέον είναι 22 ετών μίλησε στην εκπομπή Live News και είπε ότι «είμαστε από το ίδιο χωριό, γνωριζόμαστε από μωρά, κάναμε παρέα στην πλατεία του χωριού αλλά δεν ήθελε μόνο την παρέα μου. Ήθελε κάτι περισσότερο από εμένα που δεν μπορούσα να του το δώσω. Μιλούσαμε στο Facebook και το είδε διαφορετικά. Εγώ δεν το ήθελα, ήμουν 14 ετών. Παιδάκι. Του είπα ότι δε θέλω κάτι παραπάνω, ότι είμαι μικρή. Αυτός όμως δεν το δέχθηκε ποτέ. Μου είπε ότι εφόσον δεν είσαι μαζί μου δε θα είσαι ποτέ με κανέναν άλλον».

«Θα σε καταστρέψω, θα σε σκοτώσω, θα σε ξεφτιλίσω, θα σε κάνω να αυτοκτονήσεις», φέρεται να είπε ο άνδρας, με την ενήλικη πλέον γυναίκα να συμπληρώνει πως «ήθελα να πεθάνω. Έχω να βγω από το σπίτι μόνη μου έξι ολόκληρα χρόνια. Φοβάμαι να βγω από το σπίτι. Όλα αυτά γιατί δε δέχθηκα ποτέ να είμαι μαζί του».

Επίσης, ανέφερε ότι «δεν έχει σταματήσει ούτε μία μέρα, ακόμα και σήμερα το κάνει. Δεν έχω ζωή, νιώθω ότι μου την έχει καταστρέψει, είμαι χάλια εξαιτίας του. Φοβάμαι για τη ζωή μου, αυτές οι καθημερινές απειλές… θα το κάνει κάποια στιγμή, θα με σκοτώσει και μετά θα αυτοκτονήσει για να μην μπει φυλακή».

Ο δικηγόρος της κοπέλας, Γιάννης Αργυρόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του Mega και είπε ότι «έχει καταδικαστεί ήδη ουσιαστικά πρωτόδικα σε τέσσερις υποθέσεις. Έχει ήδη πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Υπάρχουν 3 πρωτόδικες αποφάσεις, συνολικά μιλάμε για ποινές άνω των 7 ετών οι οποίες έχουν ανασταλεί μέχρι ένα σημείο υπό όρους οι οποίοι παραβιάζονται. Τα γρανάζια της Δικαιοσύνης και του Δημοσίου καθυστερούν σε βαθμό τραγικό. Έπεσα από τα σύννεφα όταν μπήκα στην υπόθεση και ενημέρωσα τις δικαστικές αρχές ότι υπάρχουν όροι που παραβιάζονται και με κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό».