Μαζί με ιερωμένους αλλά και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που δημιουργούσαν επεισόδια έξω από το θέατρο Χυτήριο στην Ιερά Οδό το 2012, καταγράφεται ο πολύτεκνος «παλαιοχριστιανός».

Τα επεισόδια τον Οκτώβριο του 2012 είχαν δημιουργηθεί εξαιτίας της παράστασης Corpus Christi. Εκεί και ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, την εποχή που ο ίδιος ήταν εργαζόμενος του Δήμου Ηλιούπολης αλλά και -κατά δήλωσή του στους αστυνομικούς- μέλος της Χρυσής Αυγής και πρωτοπαλίκαρο του Ηλία Παναγιώταρου.

Υπάλληλος του Δήμου Ηλιούπολης ανέφερε στο Live News: «Θυμάστε τότε που ήταν έντονα τα επεισόδια με τους παλαιοημερολογίτες που κλείνανε τις εισόδους έξω από τα θέατρα; Ήταν μαζί με τους παπάδες ο ίδιος».

«Στον Δήμο Ηλιούπολης μπήκε το 2007, δούλεψε ουσιαστικά 7 χρόνια γιατί το 2014 ζήτησε 2 χρόνια άδεια άνευ αποδοχών. Εκείνος όμως έλειψε 5 χρόνια, τα 3 χρόνια πήρε άδεια από τη σημαία. Έπρεπε να επιστρέψει το 2017 και δεν γύρισε ποτέ, εμφανίστηκε στη δουλειά. Εμφανίστηκε στη δουλειά το 2019. Όταν επέστρεψε επικαλέστηκε τα παιδιά του και την άρρωστη μητέρα του στην Ικαρία. Τότε τον έστειλαν στο πειθαρχικό του ζήτησαν εξηγήσεις, δεν γνωρίζω ποια ήταν τελικά η απόφαση του πειθαρχικού. Κάποια στιγμή εργάστηκε στο Δήμο και η σύζυγός του» ανέφερε ο υπάλληλος του Δήμου Ηλιούπολης.