Για την υπόθεση ξυλοδαρμού ενός μαθητή στην Ανδραβίδα μίλησε η μητέρα του, η οποία περιγράφει πώς ξεκίνησε η διαμάχη των δυο άλλων παιδιών με τον γιο της.

«Είχε ξεκινήσει μια παρεξήγηση με έναν άλλο μαθητή σε μια εκδρομή. Είχαν λογομαχίες και το παιδί μου δέχτηκε απειλές. Την Παρασκευή, την τέταρτη ώρα, είχε διάλειμμα το παιδί μου και οι άλλοι δυο είχαν σχολάσει.Το πήγαν στην πίσω πλευρά του σχολείου, το έδερναν και τραβούσαν βίντεο», είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Οι καθηγητές πήγαν και ήταν χτυπημένο (σ.σ. το παιδί). Το είδαν, έβαλαν πάγο, αλλά δεν με ενημέρωσε κανένας καθηγητής, κανένας μαθητής. Ήρθε το παιδί, μου είπε τι έγινε, το κατήγγειλα στην αστυνομία και το είπα στον διευθυντή. Πήγα και στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μου είπαν ότι οι μαθητές θα έχουν την τιμωρία που αρμόζει».

Στην κατοχή της η μητέρα έχει βίντεο, που δείχνει ότι το περιστατικό συνέβη μέσα στο σχολείο.

«Υπάρχει βίντεο (σ.σ. που δείχνει) ότι έγινε μέσα στο σχολείο, καθώς την ώρα που έγινε, το παιδί μου είχε μάθημα. Αυτά τα παιδιά είχανε εμπλακεί ξανά και σε άλλες φασαρίες. Ένας καθηγητής με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «μας εκθέτετε με ψέματα», ενώ, όπως ανέφερε, το παιδί της δεν έχει πάει στο σχολείο μετά το περιστατικό.

«Το παιδί δεν πήγε στο σχολείο, καθώς δεν έχει την ψυχολογική κατάσταση. Τα υπόλοιπα παιδιά λένε “ευχαριστώ, γιατί μας έσωσες από αυτά τα παιδιά”. Τα άλλα παιδιά που έδειραν τον γιο μου πήγαν στο σχολείο. Με τον έναν γονιό μίλησα, αλλά είπε ότι δεν έφταιγε το παιδί του».