Σενάριο από ταινία του Χόλιγουντ χαρακτήρισε τα όσα έγιναν στη Χαλκίδα και αφορούν τη δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού ο Δημήτρης Σούρας. «Αυτή η γυναίκα πήγε και σκότωσε με δύο μαχαίρια έναν άνδρα που δεν το περίμενε. Αν την είχε δει, θα προσπαθούσε να αντισταθεί. Αυτή η γυναίκα παραδόθηκε, έμεινε εκεί, ήταν εντελώς χαμένη και δεν καταλάβαινε, και μετά κάθισε και είπε όλη αυτή την ιστορία», επεσήμανε ο ψυχίατρος.

Κάνοντας λόγο για μία «ιστορία για αγρίους» ο Δημήτρης Σούρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής (26/1) διερωτήθηκε, σχετικά με τα όσα φέρεται να έχει πει η 39χρονη κατά την απολογία της, δηλαδή ότι είχε προβεί σε ερωτική πράξη με τον 43χρονο που δολοφόνησε, νομίζοντας ότι είναι ο άνδρας της, καθώς είχαν πιει και είχε σβηστά φώτα: «Πώς είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνεις από τη μυρωδιά, από το σώμα ότι ο άνθρωπος που έχεις ξαπλώσει δεν είναι ο άνθρωπός σου;».

«Ο Σάκης δεν είναι εδώ για να μας πει τη δική του εκδοχή», τόνισε ο ψυχίατρος και επεσήμανε ότι θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε περίπτωση που η γυναίκα κριθεί ότι πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια.