Φρίκη και οργή προκαλούν οι αποκαλύψεις για την φονική ενέδρα που έστησαν στην 41χρονη έγκυο από τη Θεσσαλονίκη, ο σύντροφός της και ο φίλος του.

Η αστυνομία και συγκεκριμένα το τμήμα των Ανθρωποκτονιών, σύμφωνα με το Mega, έχει βρει συγκεκριμένα επιβαρυντικά στοιχεία, με τα οποία κατάφερε να «δέσει» τόσο τον 39χρονο όσο και τον συνεργό του.

Πιο αναλυτικά:

  • Η κοινή είσοδος στο διαμέρισμα και η έξοδος των δραστών με το μπαούλο, οι αστυνομικοί έχουν στην διάθεση τους υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της ευρύτερης περιοχής που τον δείχνει να βγαίνει από την πολυκατοικία με κρίσιμη λεπτομέρεια να είναι το χρονικό σημείο, αφού είναι μετά το φονικό, παρά τους ισχυρισμούς του 39χρονου ότι είχε πάρει υπνωτικό χάπι και κοιμήθηκε.
  • Από έρευνα που έγινε από το κλιμάκιο της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι είχε καθάρισε το διαμέρισμα, είχε πέταξε ρούχα και σεντόνια σε κάδους, όπου εκεί εντοπίστηκε μάλιστα DNA της 40χρονης και είχε αλλάξει ακόμη και το στρώμα του κρεβατιού,
  • Το μήνυμα προς τον ίδιο, ότι πήρε χρήματα από το συρτάρι και προς την μητέρα της,
  • Καταγγελίες από αδερφή και πρώην σύζυγο για ξυλοδαρμούς.

Το θέατρο που έπαιζε μετά την «εξαφάνιση» της Γεωργίας – «Δεν με νοιάζει αν η αστυνομία με θεωρεί ύποπτο

Δύο ημέρες μετά την «εξαφάνιση» της άτυχης Γεωργίας, ο σύντροφός της ξεκινάει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, και επιχειρεί να θολώσει τα νερά.

Εμφανίζεται περίλυπος, εκφράζει την αγωνία του και μιλά για πρώτη φορά, για μηνύματα που δήθεν έστειλε η άτυχη γυναίκα, αφού έφυγε από το σπίτι.

«Ξυπνάω εννιά η ώρα το πρωί περίπου και βλέπω ότι μου έχει στείλει μήνυμα ότι αγάπη μου έχω φθάσει στο σπίτι, ότι έχει πάρει κάποια χρήματα από το συρτάρι. 5.000 ευρώ μου ζητάει να μη θυμώσω και ότι θα μου εξηγήσει μετά θα τα πούμε μετά και ότι με αγαπάει, λίγη ώρα μετά, λίγη ώρα μετά, στέλνει μήνυμα στην μητέρα της, ότι δεν θα έρθω σπίτι έχω μία εκκρεμότητα» έλεγε.

Συνεχίζοντας την ίδια στρατηγική, γεμίζει τη γειτονιά με αφίσες της Γεωργίας και εμφανίζεται επικριτικός ακόμη και για την αστυνομία.

«Στις δύο του μηνός ψάχνω στα σημεία που πηγαίνουμε μαζί με την Γεωργία, επικοινωνώ εγώ ο ίδιος με την αστυνομία, τους παρακαλάω μέχρι την Τετάρτη το πρωί να πάω από εκεί να δουν τα μηνύματα να δουν τις ώρες».

Δε λυγίζει ακόμα και όταν οι έρευνες στρέφονται εναντίον του, όταν το κινητό του κατάσχεται από την αστυνομία.

«Δε με απασχολεί ακόμα και αν με θεωρεί η αστυνομία ύποπτο για κάποιο λόγο, ας κάνει ότι σκοπεύει καλύτερο για να βρεθεί η Γεωργία».

Προσπαθεί να δημιουργήσει αμφιβολίες για την δολοφονημένη γυναίκα.

«Αν ήθελε κάτι να κρύψει για κάποιο λόγο, το έκρυβε, δε μπορεί οι κολλητές της να μην ξέρανε ότι είναι έγκυος».

«Την ικετεύω να πάρει το παιδί ένα τηλέφωνο, έχουμε μοιραστεί τις αγωνίες μας για αυτό το παιδί. Και δεύτερον να στείλει ένα μήνυμα ότι είναι καλά. Δεν θέλει; Αισθάνθηκε κάτι; Ας πάρει έστω την αστυνομία, ας επικοινωνήσει έστω» έλεγε.

Ακόμα και λίγες ώρες πριν συλληφθεί, ανέπτυσσε θεωρίες περί παραβίασης του σπιτιού επέμενε.

«Θα γυρίσω τον κόσμο ανάποδα και θα βρω τι έχει γίνει, έτσι κόντρα σε πολλούς που προσπαθούν να δυσχεραίνουν την έρευνα».