Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με το τατουάζ που είχε κάνει ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, καθώς το έχει αφιερώσει στη γυναίκα, τη στιγμή που ανακρίνεται για τη δολοφονία της.

Συγκεκριμένα, είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook και δημοσιεύσει μια φωτογραφία με το τατουάζ που έγραφε «Γεωργία» το όνομα της συντρόφου του, ενώ στη λεζάντα είχε αναφέρει τα εξής:

«Αποτυπωμένη στο χέρι μου, θρονιασμένη στη καρδιά μου, η απόλυτη ευτυχία να σε έχω στην αγκαλιά μου».

Μάλιστα, κάτω από την ανάρτηση είχε σχολιάσει με καρδούλες η 41χρονη.

Η ανάρτηση με το τατουάζ του συντρόφου της 41χρονης
Η αντίδραση της 41χρονης στην ανάρτηση του συντρόφου της

Την πέταξαν σε μπαούλο στη Χαλκιδική

Σημειώνεται, ότι η 41χρονη αγνοούνταν από την Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά και σήμερα εντοπίστηκε η σορός της σε δασώδη περιοχή στη Χαλκιδική.

Στο σημείο έχει κληθεί για αυτοψία ιατροδικαστής ενώ για την υπόθεση προσήχθησαν και ανακρίνονται από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο 39χρονος σύντροφός της 41χρονης Γεωργίας και ένας φίλος του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φίλος του συντρόφου της εγκύου, ήταν αυτός που «έσπασε» και ομολόγησε στις Αρχές το ειδεχθές έγκλημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύντροφος της Γεωργίας ζήτησε τη βοήθεια ενός φίλου του για να εξαφανίσει το πτώμα της. Όπως είπε, έβαλαν το πτώμα της γυναίκας σε ένα μπαούλο και το μετέφεραν σε περιοχή της Νέας Τρίγλιας, όπου και το πέταξαν.