Φωτογραφία ντοκουμέντο από τα μαχαίρια, με τα οποία σκότωσε ο 16χρονος τον 71χρονο πατέρα του στα Καλύβια, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbeast.gr.

Πώς έγινε η οικογενειακή τραγωδία στα Καλύβια

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ανήλικος επιτέθηκε με δύο μαχαίρια στον πατέρα του την ώρα που έμπαινε στο σπίτι και του κατάφερε πολλά τραύματα σε κοιλιά, θώρακα και πλάτη. Ο 71χρονος προσπάθησε να τρέξει από τις σκάλες κι έπεσε αιμόφυρτος στην αυλή.

Λίγο μετά τις 22:00, ο 16χρονος τηλεφώνησε στη μητέρα του και της είπε ότι μετά από καβγά σκότωσε με μαχαίρι τον 71χρονο πατέρα του. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν μέσα στα αίματα τον άνδρα και πέρασαν χειροπέδες στον ανήλικο δράστη.

«Μας κακοποιούσε, δεν άντεξα»

Εκτός από το γεγονός ότι ενήργησε «εν βρασμώ», ο ανήλικος φέρεται να είπε ότι δεν άντεξε, υποστηρίζοντας τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του και ο μεγαλύτερος αδερφός του ότι είχαν υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά επί σειρά ετών από το θύμα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μητέρα με τον αδερφό του διέμεναν σε άλλο σπίτι από τον ίδιο και τον 71χρονο.

O 16χρονος θα απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου καθώς σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, οπλοφορία και οπλοχρησία.