Όχημα ανασύρθηκε από τον βυθό του λιμανιού της Σούδας στην περιοχή του Ναυταθλητικού Κέντρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews πρόκειται για αυτοκίνητο, του οποίου η κλοπή είχε δηλωθεί από τον Αύγουστο, ενώ οι πινακίδες δεν είναι χανιώτικες.

Στο σημείο έφτασαν στελέχη του Λιμενικού, γερανός ιδιωτικής εταιρείας και ένας δύτης που βούτηξε στα νερά και έδεσε το αυτοκίνητο στους ιμάντες του γερανού για την ανάσυρσή του. Κάποια ευρήματα και υφάσματα που βρέθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου θα εξεταστούν από τις αρχές με προσοχή προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιοι το έκλεψαν και το βύθισαν.

Η ύπαρξη του βυθισμένου αυτοκινήτου αποκαλύφθηκε από έναν ιδιοκτήτη πλωτού μέσου που ήταν δεμένο στο λιμανάκι και το εντόπισε τυχαία. Ο ιδιοκτήτης του σκάφους δήλωσε στο Flashnews: «Πήγα να φτιάξω τα σχοινιά του σκάφους όμως κάτι εμπόδιζε τα σχοινιά. Κοίταξα και είδα το αυτοκίνητο βυθισμένο μέσα. Στην αρχή όπως το είδα από πάνω από το σκάφος, νόμιζα ότι ήταν κάποιο τρέιλερ τελικά όπως φάνηκε ήταν αυτοκίνητο. Κάλεσα το Λιμενικό και ανέλαβαν τις διαδικασίες».