Ξέσπασε ο πατέρας της 40χρονης, η οποία είχε πνιγεί το 2018 κάνοντας ομαδικό ράφτινγκ στον ποταμό Λάδωνα, τονίζοντας ότι οι υπεύθυνοι μπορεί να κατηγορήσουν την κόρη του για το τραγικό γεγονός.

Με αφορμή την δίκη που συνεχίζεται, μίλησε στην εκπομπή Live News και είπε ότι «το μόνο που θέλω να φωτίσει ο Θεός τους ανθρώπους που είναι πάνω στην έδρα να αποδώσουν Δικαιοσύνη, να δικαιωθεί η Δέσποινα».

«Το συμβάν έγινε το Μεγάλο Σάββατο και τα γενέθλια τα είχε την Κυριακή, όπου θα επέστρεφε η Δέσποινα για να γιορτάσουμε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, τόνισε ότι η βάρκα ήταν «υπεράριθμη. Είχαν 10 άτομα ενώ ήταν για 8 άτομα με αποτέλεσμα να ανατραπεί η βάρκα και να εγκαταλείψουν το κορίτσι μου στα 7 λεπτά. Την παράτησαν στα 7 λεπτά ενώ η βιβλιογραφία λέει στα 45 λεπτά. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό το πράγμα. Δεν μπορώ ότι έτσι ασυνείδητα έκαναν δύο βουτιές και φύγανε και μετά όταν γύρισαν με την πρώτη βουτιά τη βρήκαν στο σημείο που είχε ανατρέπει η βάρκα».

«Τελευταία στιγμή είπε μετακινηθείτε από τη δεξιά πλευρά. Και λέω στο τέλος θα πουν ότι φταίει η Δέσποινα γιατί δεν πήγε δεξιά και έπεσε στο ποτάμι», είπε μεταξύ άλλων.