Ένα ακόμη περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο. Ένα ανήλικο αγόρι επιτέθηκε με σουγιά σε συμμαθήτριά του μέσα στο εργαστήριο.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, χθες Δευτέρα (25/9) στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Ηρακλείου είχαν πάει μαθητές από διαφορετικά σχολεία.

Κάποια στιγμή ένας 17χρονος μαθητής έβγαλε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι και το έδειχνε σε μια 17χρονη μαθήτρια Γ’ Λυκείου από άλλο σχολείο. Το κορίτσι ένιωσε πως απειλείται και άμεσα ξέσπασε σε φωνές.

Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με την καταγγελία ο ανήλικος έσκισε το παντελόνι που φορούσε η κοπέλα στο ύψος της δεξιάς τσέπης και όταν κατάλαβε ότι είχε γίνει αντιληπτός από άλλα άτομα έτρεξε να εξαφανιστεί.

Η μαθήτρια τρομοκρατημένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενημέρωσε τους γονείς της οι οποίοι πήγαν στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα όπου έκαναν καταγγελία.

Μετά την καταγγελία της κοπέλας αναζητήθηκε ο 17χρονος ο οποίος συνελήφθη, ενώ συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Ο πατέρας του 17χρονου αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο μαθητής θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.