Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 40χρονου από 68χρονο στον Πειραιά για ασήμαντη αφορμή. Ο 68χρονος πυροβόλησε τον 39χρονο εργαζόμενο στο κεφάλι και έπειτα στο σώμα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Νωρίτερα είχαν διαπληκτιστεί για τις θέσεις πάρκινγκ με τον δράστη να προειδοποιεί το θύμα ότι «θα επανέλθει». Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο δράστης σημάδεψε τον υπάλληλο αρκετές φορές με την καραμπίνα του και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του όπου και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο και λίγο μετά έγινε γνωστό πως υπέκυψε στα τραύματά του. Ήταν πατέρας τριών μικρών παιδιών και χρόνια υπάλληλος στο συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης.

«Είχαμε προστριβές, έβαζαν αμάξια στο πεζοδρόμιο» – Τι ισχυρίστηκε ο δράστης στους αστυνομικούς

Στην Ασφάλεια Πειραιά, όπου οδηγήθηκε, ο ηλικιωμένος φέρεται να ισχυρίστηκε, σύμφωνα με το MEGA ότι αιτία της δολοφονίας ήταν προστριβές για το πάρκινγκ στο οποίο δούλευε το θύμα: «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ στο πεζοδρόμιο, έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι» φέρεται να είπε.

«Πέσε κάτω» – Η στιγμή της σύλληψης του δράστη

Βίντεο από τη σύλληψη του δράστη από τους αστυνομικούς έξω από το σπίτι του 68χρονου μετέδωσε το MEGA. Στα πλάνα φαίνονται οι άνδρες της αστυνομίας να έχουν πάρει «θέση μάχης» με προτεταμένα τα όπλα τους και να περιμένουν να βγει έξω ο δράστης καθώς δεν γνωρίζουν τις προθέσεις του, τη στιγμή που μόλις έχει προηγηθεί η εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου υπαλλήλου του χώρου στάθμευσης.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και λίγα λεπτά μετά, εμφανίζεται ο ηλικιωμένος με την καραμπίνα στα χέρια ενώ ακούγονται οι αστυνομικοί να του φωνάζουν «κάτω». Αμέσως τον πλησιάζουν, τον ακινητοποιούν και του περνούν χειροπέδες.

Καρέ καρέ η στιγμή της δολοφονίας

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 40χρονου από το όπλο του 68χρονου στον Πειραιά έφερε το Newsbeast στο φως της δημοσιότητας. Στα πλάνα, φαίνεται ο δράστης να πυροβολεί εξ επαφής στο κεφάλι τον άτυχο άνδρα με αποτέλεσμα να βρίσκει ακαριαίο θάνατο.

Ο 39χρονος βρίσκεται στην οδό Πραξιτέλους 147, έξω ακριβώς από το πάρκινγκ που εργαζόταν. Όπως φαίνεται ο δράστης πυροβολεί εν ψυχρώ και χωρίς δισταγμό το θύμα και φεύγει ατάραχος από το σημείο που μόλις έχει διαπράξει την δολοφονία.

Αυτόπτες τώρα μάρτυρες ανέφεραν στο Newsbeast πως το θύμα ήταν ένας ιδιαίτερα ευγενικός άνθρωπος. Για τον δράστη, μάρτυρας δήλωσε πως συνεχώς δημιουργούσε προβλήματα.