Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο βίντεο που δείχνει τη στιγμή της σύλληψης του 68χρονου στον Πειραιά, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του σκληρού υλικού, στο οποίο φαίνεται με καραμπίνα να δολοφονεί τον 40χρονο.

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Live News» και δείχνει τους αστυνομικούς να περιμένουν τον 68χρονο να κατέβει από το σπίτι του, που βρίσκεται κοντά στο σημείο της δολοφονίας. Ταυτόχρονα, φωνάζουν στον κόσμο να απομακρυνθεί.

Ο άντρας κατεβαίνει και τότε οι αστυνομικοί φωνάζουν «κάτω κάτω» και αρπάζουν τα χέρια του, περνώντας τις χειροπέδες.

Σημειώνεται, ότι το θύμα, 40 ετών με καταγωγή από την Αλβανία και πατέρας τριών παιδιών, διεκομίσθη στο «Τζάνειο», ωστόσο, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Επί τόπου συνελήφθη ο 68χρονος δράστης και οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Πειραιά.

«Τον είδα να πυροβολεί εν ψυχρώ»

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο Newsbeast πως το θύμα δούλευε χρόνια στο πάρκινγκ και ήταν ένας ιδιαίτερα ευγενικός άνθρωπος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών. Για τον δράστη, μάρτυρας ανέφερε πως συνεχώς δημιουργούσε προβλήματα.

Ο 68χρονος συνελήφθη και κρατείται στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Πειραιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbeast είχε προηγηθεί διαπληκτισμός ανάμεσα στους δύο με τις ίδιες πηγές αλλά και περίοικους να αναφέρουν πως οι καυγάδες με πρωταγωνιστή τον δράστη ήταν αρκετά συχνό φαινόμενο.

«Τον είδα να πυροβολεί εν ψυχρώ. Από ό,τι γνωρίζω είχαν κάποιο μικρό διαπληκτισμό, αλλά δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο για να γίνει αυτό το πράγμα. Στη συνέχεια ο δράστης ατάραχος ανέβηκε στο διαμέρισμά του. Το θύμα εργαζόταν χρόνια στο πάρκινγκ και ήταν και ιδιαίτερα ευγενικός. Να εξυπηρετούσε τους πάντες», ανέφερε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες στο Newsbeast.