Με καυστικό τρόπο σχολίασε η Νέα Δημοκρατία μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media τους ισχυρισμούς της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου, στο ντιμπέιτ που είχε το βράδυ της Πέμπτης (23/2) στην εκπομπή «Στο Κέντρο» της ΕΡΤ με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης Γιάννη Οικονόμου, για την ατάκα του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα: «Η θάλασσα δεν έχει σύνορα».

«Θα παρακαλέσω πολύ κύριε Οικονόμου όπως και όλους όσους μας παρακολουθούν να κάνουν μια αναζήτηση στο Google», ακούγεται να λέει η κ. Τσαπανίδου στο βίντεο που ανάρτησε η Νέα Δημοκρατία και συνεχίζει: «Να βάλουν: “Η θάλασσα δεν έχει σύνορα, Αλέξης Τσίπρας” και να ακούσουν τη δήλωση ολόκληρη διότι δεν είναι αυτό το απόσπασμα το οποίο πιάσατε εσείς, διότι είναι εντελώς διαφορετικό αυτό που είπε. Καμία σχέση με αυτό που λέτε εσείς». Στο μεταξύ, σε αυτό το πρώτο σκέλος του βίντεο η Νέα Δημοκρατία, σημειώνει: «Όποιος περνάει το κατώφλι του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως δυσκολεύεται με την αλήθεια».

Ακολούθως, στο βίντεο γίνεται ακριβώς ό,τι συμβούλευσε η κ. Τσαπανίδου τους τηλεθεατές να κάνουν. Γίνεται αναζήτηση στo Google και ακούγεται η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα με το κυβερνών κόμμα να σημειώνει: «Εδώ η δήλωση του κ. Τσίπρα, για να την ακούσει και πάλι ο ελληνικός λαός».

Τέλος, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε: «Εμείς πάντως έχουμε βγάλει συμπέρασμα για τον ΣΥΡΙΖΑ: Είστε αδιόρθωτοι».