Ο Κώστας Ζαχαριάδης έκανε ανάρτηση πως πήγε στη Λεωφόρο προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού και της Μαρσέιγ που έγινε μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που ξεσήκωσε αντιδράσεις στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο της Αθήνας, δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε στη λεζάντα το εξής:

«Ένα χαλαρό καλοκαιρινό απόγευμα με ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στο Απόστολος Νικολαΐδης. Παναθηναϊκός 1 – Μαρσέιγ 0! Ωραίο παιχνίδι, δίκαιο αποτέλεσμα. Με τον καλό φίλο και δημοτικό σύμβουλο Κώστα Αλεξίου».

Αυτό προκάλεσε ένα κύμα αγανάκτησης, με ορισμένους να σχολιάζουν «έχεις καθόλου ενσυναίσθηση» και «αποτελεί οπτικοποίηση της φράσης “εκτός τόπου και χρόνου”».

Μετά από λίγες ώρες, απάντησε στις κατηγορίες που δέχτηκε, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση που έκανε για την δολοφονία του 29χρνου οπαδού της ΑΕΚ, γράφοντας τα εξής:

«Επειδή βλέπω ότι σε κάποιους φίλους έχει διαφύγει η προχθεσινή μου ανάρτηση για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, φιλάθλου της ΑΕΚ, θέλω να σας τη θυμίσω. Ο φασισμός δεν θα περάσει ούτε στην πολιτική, ούτε στην κοινωνία, ούτε στον αθλητισμό».

Ακολουθούν ορισμένες χαρακτηριστικές αντιδράσεις για την πρώτη ανάρτηση του Κώστα Ζαχαριάδη: