Το ενδιαφέρον των στοιχηματικών εταιρειών έχουν κινήσει οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την ανάδειξη νέου προέδρου. Θυμίζουμε ότι η ανάδειξη του επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα γίνει εντός του Σεπτεμβρίου. Ξεκάθαρο φαβορί δίνεται η Έφη Αχτσιόγλου, καθώς οι εταιρείες της δίνουν απόδοση 1,40.

Ακολουθεί ο Αλέξης Χαρίτσης με απόδοση 4 ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται τελικά διατεθειμένος να συμμετάσχει στην κούρσα διαδοχής. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ως τρίτο φαβορί εμφανίζεται ο Διονύσης Τεμπονέρας με απόδοση 8 και αμέσως μετά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 12.

Έφη Αχτσιόγλου και Αλέξης Χαρίτσης
Η Έφη Αχτσιόγλου και ο Αλέξης Χαρίτσης

Οι υπόλοιποι είναι αρκετά πιο πίσω, ωστόσο έχει ενδιαφέρον να τους δούμε. Πέμπτο φαβορί σύμφωνα με τις εταιρείες είναι η Ρένα Δούρου, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Νάσος Ηλιόπουλος και ο Παύλος Πολάκης (όλοι έχουν απόδοση 20 ο καθένας). Μετά φιγουράρει το όνομα του ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη (με απόδοση 50), ο βουλευτής Επικρατείας Ευάγγελος Αποστολάκης (με απόδοση 80), ενώ απόδοση 100 έχουν η Έλενα Ακρίτα, ο Όθων Ηλιόπουλος και η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Τη λίστα κλείνουν η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πόπη Τσαπανίδου (απόδοση 150) και ο τέως πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με απόδοση… 220.