Στον τρόπο που αποκαλύφθηκε το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου στην υπόθεση του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας σήμερα, Πέμπτη (20/4) στον ΣΚΑΪ.

Όπως είπε, η διακίνηση του ονόματος της γυναίκας που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και σωματικές βλάβες είναι ενεργό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και ότι στη Χαριλάου Τρικούπη γνωρίζουν το όνομά του.

«Υπάρχει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο έκανε τη διακίνηση του ονόματος. Αυτό το ξέρουμε. Και πήρα τηλέφωνο ενόψει των εμφανίσεών μου να ρωτήσω, και μου είπαν και το όνομα. Δεν είναι δικό μου θέμα να πω το όνομα, θα το πει το κόμμα μου. Το όνομα του θύματος κάποιος το διακίνησε και έτσι το κάναμε δύο φορές θύμα».

Και συνέχισε: «Με έπαιρναν συνάδελφοί σας δημοσιογράφοι τηλέφωνο και με ρωτούσαν ποιο είναι το θύμα. Τους έλεγα ότι ακόμα και να ήξερα, δεν θα σας έλεγα. Θα το κάνουμε το θύμα δύο φορές θύμα;», τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Τέλος, ανέφερε πως «εδώ έχουμε να κάνουμε με βιασμό με βαριές σωματικές βλάβες. Και υπάρχει ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι από το 2020 το είχαμε ακούσει».