Ένα όμορφο στιγμιότυπο από την παρουσία του στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο ανέβασε στον λογαριασμό του στο TikTok ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρωταγωνιστικό ρόλο να τον έχει ένα κοριτσάκι.

Συγκεκριμένα, η μικρή έκανε δώρο στον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μία καραμέλα, κάτι που του προκάλεσε εντύπωση. Αρχικά, του προσέφερε μία ανθοδέσμη, όμως όταν ο Τσίπρας την έδωσε να την κρατήσει κάποιος άλλος για να προχωρήσει, η μικρή θύμωσε και έβαλε τις φωνές. Έτσι, το κοριτσάκι πήρε πίσω την ανθοδέσμη, την έδωσε ξανά στον Τσίπρα που είχε κοντοσταθεί και… απαίτησε να την κρατήσει εκείνος, ενώ αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν της χάλασε το χατίρι.

Στη συνέχεια το κοριτσάκι του μιλούσε ενώ κρατούσε μια καραμέλα στα χέρια της. «Είναι λεμόνι» του είπε και όση ώρα την ξετύλιγε από το χαρτάκι της, εκείνος την ρωτούσε που χτύπησε, για να του πει τον… πόνο της πως έπεσε και χτύπησε στην καφετέρια. Και μετά του έβαλε την καραμελίτσα στο στόμα προς έκπληξη του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος την χαρακτήρισε ως «την πιο γλυκιά καραμέλα».